Siivoustaistoa ei voiteta, sitä uhmataan

Voin kertoa, että minimalistit voivat järkyttyä.

Meillä on aikalailla kamaa, mutta olen pyrkinyt vähentämään. Eli jos hankin jotain, vien vähintään saman määrän kierrätykseen. En ole toistaiseksi pystynyt hankkiutumaan eroon kaikesta turhasta, koska rakastan hassuja sisustusjuttuja, värejä, tyynyjä, purkkeja ja monia muita kotimme jujuja. Ja koska viihdymme kotona, on kaikki sikäli hyvin..

Tänään oli siis siivouspäivä, siitä sain innoituksen postailla tämänhetkiset lempipaikat meidän kodissa. Eli siis toisin sanoen minulla on hyvä syy lopettaa siivoaminen ja ottaa vähän kuvia.. Muutaman ehdinkin räpsiä, ennenkuin pikkutermiitit kuorruttivat kaiken pikkulegoilla..

Sininen huone:


Kulahtanut portaikko, jonka portaat remppasin ihan itse..


Olohuone. Ja uusi lemppari, valastaulu, kotiutui meille tänään!Tuoli keittiön nurkassa:


Poikien pelipöytä:

Siivousprokkis on vielä ”hiukan vaiheessa” lastenhuoneissa ja tortillakestien osalta myös keittiössä 🙂 joten kuvia joskus tulevaisuudessa.

Tai sitten voisin ottaa ennen siivousta kuvat –  voisi olla terapeuttista sekin?

Intoa viikonloppusiivoajille! Emme voita tätä taistelua..

2 kommenttia artikkeliin ”Siivoustaistoa ei voiteta, sitä uhmataan

  1. Ihana sisustus teillä, itsekin rakastan kaikkia tuollaisia purnukoita ja laatikoita! Olen siivouksen suhteen kamalan laiska, mutta koska toimistoni sijaitsee kotitalomme yhteydessä täällä Helsingissä joudun pitämään sen asiakkaiden takia todella siistinä. Oma koti onkin sitten hieman vastakohta. Onko tuo pelipöydän lamppu muuten itse tehty vai mistä olet sen hankkinut?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s