Pakollinen joulustressi

Pieni joulusäätö on aina paikallaan. Milloin kinkku tai piirakat unohtuvat tilata ajoissa, lahjat eksyvät postissa tai kaupassa huomaa, että herneet ovat loppuneet koko maakunnasta.

Tänä vuonna meillä ei ole joulupukkia, osa lahjoista katosi postissa teille tietymättömille ja lemppari joulusuklaat olivat loppuneet..

Voin kertoa, että vielä vuosi takaperin olisin ollut stressissä. Päivä jouluun – ja ei ole joka paikkaa puunattu tai suunniteltu edes kauppalistaa.

Olen tietoisesti koko vuoden kasvattanut stressinsietokykyä erilaisissa tilanteissa töissä ja kotona. Joten voin rauhassa nytkin himmentää valoja, niin kaikki näyttää siistimmältä. Kaupat ovat auki lähes koska vaan, tuskin kuolemme nälkään 8 kilon kinkun äärellä, kadonneet lahjat ilahduttavat jopa enemmän kun joskus saapuvat ja herneitäkin muistin ostaa 4 pussia.

Turha hössötys sikseen! Itsehän olen tämän valinnut; en ole vieläkään paketoinut lahjoja ja pesin akvaarion saunan sijaan. Tänä yönä sitten valvon myöhään näperrellen paketteja glögimukin äärellä..

Kyllä se joulu tulee (ja menee) vaikket olisi valmis! Ehkei täydellistä tarvitse tavoitellakaan, häviäisi kaikki tämä jännitys!

Kuvissa olohuone ja joulukuusi kera anteeksi antavan violetin hämyvalaistuksen…

Ihanaa epätäydellistä ja stressitöntä joulua! ❤️

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s