Ripaus ryhdikkyyttä, hyppysellinen tyyliä!

Löysin ratkaisun kahteen pulmaan – ja vieläpä kerralla. Törmäsin netissä ihastuttavaan suomalaiseen, käsityönä valmistettuun Klipsuttimeen. Erityisesti ilahduin siitä, että yrittäjä kehitteli tuotteen omaan tarpeeseen, koska ei löytänyt vastaavaa mistään. Ja sielujen sympatiaa tunsin lukiessani hänen olevan kolmen lapsen äiti. Parhaat jutut syntyvät juuri apuvälineiksi arkeen ja tässä tapauksessa helpottamaan (ja kaunistamaan!) arkipukeutumista.

Nettikaupan valikoimassa oli toinen toistaan hauskempia ja värikkäämpiä toteutuksia, mutta päädyin kuitenkin testaamaan aluksi kahta Klipsutinta omassa arkikäytössä.

Työpaikallani käytetään henkilökorttia ja välillä olisi kivempi saada kortti muuhun kuin kaulanauhaan. Esimerkiksi juhlavammassa tilaisuudessa pieni annos kimalletta ei olisi pahitteeksi.. mutta hauskalta näyttää Purevapikanttikin Klipsuttimessa!

Noh, henkilökortti on pikkujuttu verrattuna kurittomiin villatakkeihin ja holtittomana liehuviin huiveihin… ennen yritin kesyttää ja kursia kasaan näitä hakaneuloilla, kuulostaako tutulta?

Omasta vaatekaapistani löytyy useita napittomia villatakkeja. Ne kaipaisivat aavistuksen ryhdikkyyttä ja ripauksen tyylikkyyttä päästäkseen käyttöön. Erityinen suosikkini, boheemi musta-valkoinen takki, pysyy Klipsuttimen avulla sopivasti avonaisena, eikä liehu perässä kävelijän silmille!

Voin lämpimästi suositella pientä ja kaunista apuvälinettä arjen ja juhlan pukeutumiseen! Väreistä ja malleista löytyy varmasti sullekin sopiva! ❤️

Kurkkaa putiikista >

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s