Sympaattinen vanha keittiö

Olen haaveillut kymmenen vuotta keittiöremontista. Uusista upeista kiiltäväpintaisiata kaapeista, avarasta tilasta, design-tuoleista ja mahtavasta suuresta pöydästä, johon loihtisin kattauksia kuin taideteoksia.

Tänään lasten sairastaessa ja maatessa sohvalla katsomassa piirrettyjä, istuin keittiössä tuijottamassa ikivanhoja nuhjuisia kaappeja. Olisipa edes avohyllyjä, joihin voisi laittaa lautasia ja kuppeja esille.

Siitä se inspiraatio sitten lähti kokeilla yhtä avohyllyä niinkin helpolla toimenpiteellä kuin kaapinoven poistamisella. Hihii – nerokasta? Toki kaappi oli täynnä kaikkea sälää, joten muutama hetki meni tyhjentämiseen..

Näin pieni toimenpide ja mielestäni oikein kiva lopputulos, vaikkakin kotikutoisen näköinen. Onneksi vanha sympaattinen keittiö on salliva tuunaukselle, eriparikupeille ja monenkirjavalle sisustukselle!

Oikeastaan tarkemmin ajatellen, auringon siivilöityessä ikkunasta keittiönpöydälle, niin voin sanoa, että jospa se keittiöremppa vielä voi hetken odottaa! Tämähän on ihan täydellinen meille!

Suosittelen kaikille lämpimästi tekemään pienen muutoksen kodin sisustuksessa, jolloin se saa vanhan taas näyttämään kiinnostavalta. Joskus pelkkä kukkakimppu keittiön pöydällä saa arkisen ilmeen raikastumaan!

Vielä kun tästä taudista parannuttaisiin vapuksi niin voisi taikoa herkkuja keittiössä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s