Travel day 6 | Tiedesunnuntai

Luulajaan luvattiin kovaa ukkosta, mutta aamulla keli näytti vain puolipilviseltä. Päätimme kuitenkin omistaa sunnuntain tieteelle eli lähdimme Teknikens Hus -tiedekeskukseen. Se on ihan loistava lapsiperheen kohde sadepäivänä. Tekemistä ja kokeilemista riittää moneksi tunniksi.

Olemme käyneet TH:ssa kerran aikaisemminkin, mutta vielä löytyi monia uusiakin juttuja. Parasta oli kyllä nähdä pian kolmevuotiaan Aslan ilo, riemu, ihastuneet kiljahdukset, säntäily sinne tänne ja lopulta myös keskittyminen legoilla rakentamiseen.

Luulen, että silti hänestä parasta oli kuitenkin kivien laittaminen lippiksen sisään ja sen jälkeen päähän.

Tiedekeskus ei ollut älyttömän hintainenkaan, koska koko köörimme liput olivat alle 40 euroa. Lämmin suositus jos matkaatte täälläpäin!

Yllättäen kuvamateriaalissa poseeraa Asla, koska roikuin koko ajan kintereillä.. Askelmittari tykkäsi! Huomioi paidan vaihtuminen välillä, sattui ”pieni” vesivahinko kullanhuuhdonnassa!

Huomenna taidetaan pitää kaupunkipäivä Luulajan keskustassa.. jos vaikka aivan yllättäen ja suunnittelematta kävisin kenkäkaupassa! Kesäkengät tulivat tiensä päähän, mutta kesä jatkuu vieläkin!!! Miten todennäköistä tämä on?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s