Travel day 7 | Bastard burgers

Ensimmäinen reissuviikko on takana, mutta onneksi toinen vielä edessä! Pitää kyllä myöntää, että lomalla olen voinut unohtaa kaikki koti- ja työasiat ja saanut aivoja nollattua. Loman tarkoitus ja lakipiste on siis siltäkin osin saavutettu..

Tänään kävimme myöhäisellä lounaalla Piteåssa, joka on mökistämme noin 60 kilometrin päässä. Sitä ennen olimme kävelleet ristiin rastiin paahtavassa lähes 30 asteen helteessä ja ainakin minulla oli energiat aika vähissä. Miten sitä ei opi juomaan riittävästi vettä??

Koukkasimme sitten Bastard Burgersiin! Sisustus oli sangen omaperäinen ja hauska, kommentoimatta lapsille nimen varsinaista merkitystä. Burgerit olivat ehkä enemmän meidän aikuisten makuun ja ranet yllättivät olemalla trendikkäästi bataattia (tai sitten uupuneena onnistuin niitä tilata 6 pussia). Poikien naamat olivat kyllä näkemisen arvoiset, mutta lähes kaikki ruoat kyllä lopulta upposivat!

This is how. Huomenna uudet kujeet!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s