Viikonlopun pikkuremppa

Sain perjantaina loistavan idean perheen yhteisestä läksy/askartelu/työskentelypaikasta.

Loistavat ideat täytyy toki toteuttaa ja niin perjantaina heti töistä päästyä laitoin projektin tulille.

Huone, johon työpisteen ajattelin väsätä, oli nuorimmaisen lapsen käytössä. Hänen sänkynsä piti siis siirtää isompien poikien suureen huoneeseen. Ihme kyllä kaikki pojat olivat iloisia kun ehdotin järjestelyä! Nyt yhtä ylimääräistä sänkyä voisi käyttää myös yövieraille, koska Asla nukkuu jokatapauksessa meidän aikuisten keskessä.. (Köh köh)

Noh. Jotta sängyn pystyi siirtämään, piti raahata kaatopaikalle poikien huoneen vanha sohva. Siihen se perjantai-ilta hurahtikin; parin huonekalun pyörittelyyn! Sohva kun ei mahtunut kääntymään kulkuväylällä eikä sänky ulos oviaukosta. Piti purkaa osa valeseinästä ja sellaista pientä…

Mutta – illalla tämä pikkuprojekti oli jo askeleen pidemmällä ja koko asunto ihan järkyttävässä sekasotkussa…

Lauantaina aamupäivä meni tavaroita kantaessa, kaatopaikkakuormaa lastatessa ja kirppispusseja täyttäessä. Kuitenkin ennen puolta päivää pääsin lähtemään liikkeelle kartoittamaan kirppisantia myös huoneen sisustuksen suhteen. Ostoslistalla oli ainakin hyllyjä, matto ja valaisin.

Kävin Polvijärvellä Jaanan kirpparilla ja Joensuussa Kontissa sekä Raatekankaan isolla Kirppiksellä. Lopulta kaikki tarpeellinen ja tarpeetonkin löytyi ja Prismasta koukkasin vielä maalaustarvikkeet.

Lauantaina kitattiin ja maalattiin työhuoneen seinä, joka oli ihan jäätävässä kunnossa. Myös työpöydän kansi maalattiin valkoiseksi, jotta tussi- ja värikynäteokset saatiin peittoon. Kiitokset tästä siskolleni, joka toimi maalarimestarina!

Puuhaa riitti yömyöhään, mutta eihän viikonloput muutenkaan ole nukkumista varten! Sunnuntaina vielä hyllyt seinään ja siinäpä se!

Poikien huoneen puolikas (isoilla pojilla kerrossänky huoneen toisella puolella):

Työskentelynurkka:

Olipa ahkera viikonloppu, nyt ei kyllä jaksa enää töitä tai mitään muutakaan tehdä uudessa työtilassa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s