Kesäksi mustaa

Kun ehdit suunnitella, et ole vielä myöhässä!

Tällä kertaa itsekin pääsen nauttimaan tästä ajatuksesta tulevan kesän ja vanhimman pojan rippijuhlien suhteen. En todella tarkoita, että niinkään juhlia olisin vielä suunnittelemassa – köh köh – vaan nuorempien poikien vaatteita.

Meillä ei varastosta löydy mitään sopivia juhlavaatteita pojille, juhlia kun on ollut aika vähän viimevuosina. Silloinkin on viimeisessä paniikissa riivitty jostain kauluspaitaa tai siistimpiä liivejä, joita poitsut ovat joka kerta inhonneet. Voitte arvata, että juhliin lähtö ei ole aina ihan kivuttomasti sujunut tämän vaatepulman vuoksi. Ja viimehetken shoppailu on aina kallistakin.

Siksi olenkin tänä vuonna ollut jo liikkeellä. Klassiset mustat puvut on kuulemma jätkien mielestä hienot ja nyt onkin oikein mainio aika sellaisia hankkia käytettyinä. Eli jos sinullakin on tulossa kesäjuhlia, niin nyt on loistava aika ostaa vaatteet valmiiksi! Parin kuukauden päästä muutkin ovat heränneet ja silloin olet myöhässä.

Tämä setti on vielä vaiheessa, eli kauluspaitaa vailla (liivi, kengät, housut, kravatti yht. 13€).

Kahdelle keskimmäiselle pojalle Men in black -henkiset samanlaiset puvut (kengät, puvuntakit, housut, kravatit ja kauluspaidat yht 72€)

Juhlan sankari voi valita mieleisensä kamppeet sitten uutena jos haluaa (on kai se rippipuvun hankinta joku riitti?), mutta miksi en suosisi kierrätystä, kun tarjolla on pari kertaa käytettyjä vaatteita pilvin pimein!?

Edelleen törmään silloin tällöin oudoksuntaan, jos kerron vaatteiden olevan kirpparilta! Se kulmien kohottelu hämmästyttää todella paljon. Oletko törmännyt samaan?

Mutta mikä parasta, kohta pääsee suunnittelemaan myös juhlia. Ja vaikka puvut olisivat klassiset, niin juhlat eivät todellakaan! Haaveissa olisi ihanat boho-puutarhajuhlat.. Parhaat ideat odottavat vain toteutusta!

Inpiraatiokuvat: Pinterest

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s