Panostus helpompiin aamuihin

Pitkään harkittuani päätin viimein toteuttaa yhden haaveeni; ottaa olemattomiin kulmakarvoihini microblading-muotoilun eli viiltämällä tehdyt kulmakarvat. Viillot tehdään pinnallisiin ihokerroksiin käyttäen luonnollisia väriaineita.

Minulla ei ole kokemusta minkäänlaisista kauneustoimenpiteistä – ei ripsistä, kynsistä kuin kulmistakaan. Tatuointeja olen ilmeisesti ottanut senkin edestä..

Onneksi ystäväni suositteli Joensuussa olevaa Piece of Beautya ja kokenutta tekijää Jennaa. Hän on ehtinyt toteuttaa jo yli 250 kulmat, joten kokemusta tosiaan löytyy. Itse mieluusti maksan laadusta ja lopputuloksesta! Eli ei kun aikaa varaamaan. On muuten superkätevä Timma-ajanvarausjärjestelmä netissä (voi rauhassa vatuloida itselle sopivaa aikaa..)

Toimenpide oli mielenkiintoinen, koska olin tosiaan uuden äärellä! Tässä kulmat ennen:

Jennalle kiitos erinomaisesta asiakaspalvelusta, hän selitti selvästi mitä milloinkin ollaan tekemässä ja miksi. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, kuten tässäkin. Hän otti mittoja kasvoista ja sitten piirsi mallin, jota vielä hiukan korjailtiin toiveideni mukaan. Kokoajan oli fiilis, että minua kuunnellaan ja toiveeni huomioidaan.

Tässä vaiheessa ei vielä jännittänyt yhtään, mutta kun päästiin itse asiaan eli tuli puhe viiltämisestä niin johan alkoi ällöttää urakalla. En kestä edes paperihaavaa! Kipu ei haittaa ja tatuoimistakin voin katsella ilman mitään, mutta viiltäminen on tosiaan jo ajatuksen tasolla paha rasti. Mutta itsepä tätä halusin!

Toimenpide ei sattunut yhtään. Ensimmäinen kierros viiltoja tehdään ilman puudutusta ja kahdella muulla kierroksella iho pintapuudutetaan. Koko ajan tosin hoin mielessäni mantraa: ”se pistää, ei viillä – pistää, ei viillä!”

Reilun puolentoistatunnin jälkeen alkoi jännittää entistä enemmän. Eli miltähän lopputulos mahtaa näyttää????

Punoitus ja pieni turvotus kuuluu asiaan, onhan iho täynnä haavoja. Paraneminen ottaa noin viikon, jonka aikana iho myös kuoriutuu. Sen jälkeen noin 4-6-viikon jälkeen on vielä edessä kulmien vahvistus.

Microblading-kulmat kestävät noin vuoden ja on kyllä kiireisten aamujen pelastaja. Ei tarvitse enää suhrata kulmakynän kanssa..

Pitihän se vielä ottaa kuva kotona eli tältä kulmat näyttävät muutaman tunnin päästä toimenpiteestä:

Kiitokset Jenna! ❤️

Piece of Beautyn nettisivuille pääset tästä!

2 kommenttia artikkeliin ”Panostus helpompiin aamuihin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s