BB-Glow mikroneulaus – ihotaistelun voitto!

Olen käynyt taistoa ihoni kanssa niin pitkään kuin muistan. Erityisesti kasvojen alueella ongelmia on kertynyt pitkä lista. Minulla on sekä kuiva että kirjava iho – löytyy myös iän tuomia juonteita, epäpuhtauksia, arpia ja hiukan couperosaa. Ja lisäksi tietysti kokoelmaan voi lisätä kaikille äideille ominaiset tummat silmänaluset 😀

Vuoden vaihteessa sain vinkkiä Piece of Beautyn Jennalta uudesta BB-Glow käsittelystä, johon hän oli kouluttautunut. Nyt oli viimein sopiva sauma päästä kokeilemaan!

Maailmalta Suomeen rantautunut BB-Glow on täysin uusi mikroneulaus-tekniikka, jolla voidaan tasoittaa ihon sävyä jopa vuodeksi. BB-Glow antaa nimensä mukaisesti luonnollisen ja huollitellun, BB-voidemaisen lopputuloksen.

Tällaisena poikkeuksellisena aikana, kun koronaviruksen takia ei voi juurikaan tehdä muuta kuin olla kotona, kukin voi silti tukea paikallisia pieniä yrityksiä & yrittäjiä. Piece of Beauty toimii erittäin vastuullisesti tartunnan ehkäisemiseksi, joten turvallisin mielin pystyin menemään kasvohoitoon. Ihan kaikesta ei tarvitse vielä luopua!

Täytyy antaa erityiskehuja ihanista ja viihtyisistä liiketiloista ja siitä, että sijainti ei ole Joensuun keskustassa vaan syrjemmällä. (Auton saa parkkiin ihan oven viereen eikä tarvitse pelleillä parkkimaksujen kanssa).

BB-Glowssa menee kaikkiaan noin 1,5 tuntia. Aluksi iho puhdistetaan, tehdään kevyt happokuorinta ja mikroneulaus.

Jennalla on käytössä aivan uusi Sointu-tuotesarja, joka on kehitetty ja valmistettu Suomessa – ja vieläpä ihan äärellä Kulhon kylässä. Tässä konkretisoituu itselleni tärkeäksi muodostunut lähituotteiden suosiminen!

Siinä silmät kiinni maatessa tunne oli kuin ihana vaaleanpunainen päiväuni! Ainut hienoinen yllätys oli huulien kollageenikäsittely, johon sai halutessaan puudutuksen. Mietin ensin, että ei kai kauneushoitoon nyt puudutusta tarvita – mutta otinpa nyt kuitenkin. Ja täytyy todeta, että suosittelen lämpimästi, huulten iho on erittäin ohut ja herkkä.

Huulien jälkeen hoito eteni BB-Glow-värin neulaukseen. Olisin voinut nukahtaa, niin smoothilta se tuntui. Värejä löytyy tietysti useita ja se matchataan omaan ihonväriin sopivaksi.

Lopuksi vielä laitettiin kangasnaamio 15 minuutiksi ja ihan vihoviimeisenä Sointu-kosteusvoide. Hankin myös kotiin Sointu Active seerumin ja Optimize creamin – haluan jatkaa ihon boostausta myös kotihoitona.

Tietysti otettiin kuvat ennen ja jälkeen! Heti hoidon päätyttyä ihoni punoitti jonkun verran, mikä tietysti kuuluu asiaan, kun ihon pinta on rikottu. Mutta en voi uskoa, miten hyvinvoivalta iho näytti ja tuntui!

Hoito-ohjeena BB-Glown jälkeen on säännöllinen kasvojen rasvaus aamuin illoin. Pari päivää on oltava täysin ilman meikkiä ja saunomisessa on parin viikon tauko. Iho on myös uv-suojattava hyvin. Ensimmäisenä päivänä iho punoitti vielä hiukan sieltä täältä, mutta kotiväkikin kommentoi, että onhan muutos ihan huomattava.

Tässä vielä kuva meikittä yksi vuorokausi hoidosta – täytyy todeta, että ihotaistelu on voitettu!

Blogipostaus on tehty yhteistyössä Piece of Beautyn kanssa – kiitos Jenna Kannusmäki asiantuntemuksesta ja loistavasta asiakaskokemuksesta! 🖤

Psssst! Saat -10% alen BB-Glowsta, kun mainitset aikaa varatessa ”purevapikantti” 😘

P.s. Kokemuksiani microblading-kulmista voit lukea täältä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s